Hvis jeg ikke fik hjælp til min overspisning

Publiceret den 13/02/15 0 Kommentarer

erantis

Da jeg første gang satte mine ben i Tjelehuset for 1 ½ år siden, var jeg så desperat, som man kan være overhovedet. Jeg kunne ikke stoppe med at overspise selv og var overbevist om, at jeg skulle dø af min sygdom, hvis jeg ikke fik hjælp til min overspisning.

I behandlingen fandt jeg ud af, at I ikke bare kunne fikse mig og at jeg ville komme ud på den anden side af behandlingen som helbredt. For det første skulle jeg selv på banen og gøre et benhårdt arbejde og for det andet, var sygdommen for livet.

I behandlere og andre ansatte i Tjelehuset er virkelig gjort ud af et helt unikt stof, og som misbruger til hele 3 misbrug, har jeg klaret den på grund af jeres enorme ekspertise (viden om sygdommen), forståelse og tolerance. Jeg er blevet mødt der, hvor jeg var i misbruget hele tiden.

NU, i dag har jeg et valg, og jeg har fået en frihed fra mad, som jeg ikke troede, jeg kunne få. Men arbejdet fortsætter hver dag, resten af livet. I dag er jeg klar til at komme videre. Heldigvis ikke alene, men med 12 trins fællesskabet OA (Overeaters Anonymous).

TAK fordi I troede på mig og TAK, fordi I aldrig opgav mig. Det gjorde, at jeg ikke opgav mig selv.

Trods en del tilbagefald er jeg ikke en eneste gang blevet mødt med fordømmelse (ikke engang en snert af skæld ud eller løftede øjenbryn). Og i dag har jeg fået et liv i udsigt, som jeg aldrig har turdet tro på.

Det er ikke håbløst mere.

TAK

Mayianne

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt med andre. Påkrævede felter er markeret med *