Alkoholrådgivning på Behandlingscenter Tjele

Publiceret den 18/12/14 0 Kommentarer

Alkoholrådgivning er åben 24 timer i døgnetBehandlingscenter Tjele har gennem 25 år ydet alkoholrådgivning til den afhængige, til de pårørende, virksomheder eller kollegaer.

Når en afhængig eller en pårørende ringer med et ønske om rådgivning omkring alkoholproblemer, har de taget et stort skridt. Det er ikke nemt at ringe op og tale med et fremmed menneske om noget, som de fleste familier har forsøgt at bevare som en hemmelighed i familien. Ofte tænker den, der ringer, at han/hun er det eneste menneske eller en del af den eneste familie, der har det sådan.

På et tidspunkt kan de pårørende eller arbejdspladsen ikke sidde de stadigt flere tegn på alkoholisme overhørigt og bliver nødt til at gøre noget. Her er det Tjeles rådgivning kommer ind i billedet.

For ti år siden etablerede Behandlingscenter Tjele en særlig afdeling, der alene tager sig af rådgivning omkring afhængighed. Mange mennesker ringer mere end én gang, særlig når behandling kommer på tale, og det vil næsten altid være muligt at komme til at tale med den samme person. Det giver både ro og tryghed.

Det er vigtigt for alkoholrådgivningen at understrege, at der netop er tale om en rådgivning. Der er ikke noget spørgsmål, der er for stort eller for småt. Tjeles rådgivere har tiden til at svare på dem alle – og naturligvis også ekspertisen til at gøre det. Der kan gå lang tid fra, man beslutter sig til at få talt med andre om problemet, til man beslutter sig for, hvad der skal gøres ved det.

Behandlingscenter Tjeles alkoholrådgivning er gratis.

Alkoholrådgivning og alkoholbehandling

Behandlingscenter Tjele tilbyder både alkoholrådgivning og alkoholbehandling. Vi tilbyder ren rådgivning, såfremt det er ønsket, og vi tilbyder også rådgivning om behandlingsmuligheder, hvis det er aktuelt.

Hvis de pårørende eller arbejdspladsen mener, at henvendelsen skal munde ud i en behandling af misbruget, rådgiver Tjele hele vejen fra forberedelsen til  konfrontationen med den afhængige. De fleste både pårørende og arbejdspladser føler sig godt klædt på, når de har været gennem et rådgivningsforløb.

Det er også af den allerstørste betydning at være godt forberedt, hvis man ønsker, at et familiemedlem eller en medarbejder skal gøre noget seriøst ved et alkoholproblem.

Afhængighed ødelægger mange liv hvert eneste år – både de direkte involverede og de indirekte involverede. Det behøver ikke at være sådan.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt med andre. Påkrævede felter er markeret med *