Tilbagefaldsbehandling på Solgården

Publiceret den 20/10/14 1 Kommentar

Tilbagefaldsbehandling på Solgården

Tanker fra mit ophold på Solgården

Taknemmelighed – et ord af mange, som jeg virkeligt har fået lært betydningen af under min behandling på Solgården. Jeg føler også en taknemmelighed for at jeg fik muligheden for at komme her, føler mig også lidt heldig – heldig, fordi jeg var med på det første hold der startede på Solgården i tilbagefaldsbehandling.

At samle den gruppe, der er i tilbagefald ét sted og målrette behandlingen derefter, er virkelig en rigtig god ide, et rigtigt godt koncept. Vi har været en lille gruppe på 5-6 klienter (plads til 8), og det har gjort, at behandlingen har været meget intensiv og dybtgående. Gruppeterapi, men også mere tid og fokus til den enkelte, mere tid imellem behandler og klient.

Jeg lå ned, da jeg kom på Solgården. Alkoholen havde taget min kone fra mig, et menneske jeg nærede dyb kærlighed til, hun kunne ikke mere; mit job var væk, mit hus, og en økonomisk lussing. Konsekvenserne var til at tage og føle på, og jeg følte dem. Jeg var i sorg, dybt modløs, opgivende, frustreret og havde mistet troen, håbet og livsmodet.

Trods de svære odds, så lykkedes det Solgården, gruppen, undervisningen og min behandler at få mig til at tro på, at der stadigt er et liv derude, et godt liv, et ædru liv….!! Jeg har fået håbet og livsmodet tilbage og føler for første gang i mit liv, at det kan lykkes, lykkes at blive ædru, mentalt og følelsesmæssigt ædru.

Jeg er nu kommet op at stå, står sikkert på begge fødder ved foden af bjerget, klar til opstigningen, med én fod foran den anden, én dag af gangen…..!!

Af hjertet tak
Palle Alletorp

1 kommentar

 1. Claus siger:
  Monday, November 17, 2014 at 6:45pm

  Kære alle

  Uden at vide Tjele havde oprettet denne afdeling, tog jeg kontakt idag, jeg blev oprigtigt glad – det er for mig den rigtige løsning -. Og møder op på torsdag. Hele familien glæder sig, selv min ex kone .. ).
  Ved primærbehandlingen, var der helt klart differencer i forventningen og udgangspunkt da vi kom fra forskellige faser i vores alkoholliv, og jeg ser virkelig frem til at jeg endelig kan blive 100% ædru! til glæde for mig selv, familie! venner

  Skriv svar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt med andre. Påkrævede felter er markeret med *