Alkoholbehandling Jylland

Publiceret den 27/01/12 0 Kommentarer

Behandlingscenter TjeleAlkoholbehandling Jylland er nu repræsenteret med to helt nye hjemmesider.

Tjele Langsødal, der først og fremmest dækker alkoholbehandling og behandling af medicinafhængighed i Midtjylland og Nordjylland.

Tjele Tågelund præsenterer alkoholbehandling og behandling af medicinafhængighed i det sydjyske. Tjele Tågelund modtager patienter fra hele landet, men dækker især Sydjylland, Sønderjylland og Fyn – bl.a. byerne Vejle, Kolding og Odense.

Alkoholbehandling Jylland er professionel døgnbehandling i rolige omgivelser. Netop professionalismen er Behandlingscenter Tjeles adelsmærke. Vi skal til enhver tid kunne leve op til både vores egne værdier og omgivelsernes krav og forventninger.

Behandlingscenter Tjele glæder sig over de nye hjemmesider, som præsenterer vores alkoholbehandling Jylland. Også alkoholbehandling Sjælland har fået sin egen præsentation med en hjemmeside om Orelund.

Vi håber, at brugerne vil tage godt imod de nye sider.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt med andre. Påkrævede felter er markeret med *