Åbent brev til Ædru alkoholikere og medafhængige

Publiceret den 07/11/11 1 Kommentar

Kære alle frivillige.

Jeg sidder her på tærsklen til vinteren og bobler lidt af glæde og taknemmelighed over, at så mange fra kredsen af ædru alkoholikere og medafhængige har lyst og overskud til at gøre en forskel og en indsats som frivillige.

Tolv-trins arbejde er mange ting – at give af sin tid, sin erfaring og sit overskud er dog en af de fornemste måder at udføre det arbejde på. Muligheden for og udbýttet ved at kunne trække på jeres erfaring er af uvurderlig betydning for de mange også forholdsvis nye i programmet, der deltager i Højskoleweekends og andre af vore projekter – og for de helt nye, der stadig er i  behandling betyder speakerne så meget. I skal alle vide, at I i høj grad er med til at sprede det samme budskab, som vi også forsøger at gøre i vores professionelle virke – og ofte er jeres gennemslagskraft større.

Som inspirationskilde betyder I meget, for hvor er I fyldte med gode og kreative ideer, lyst, glæde og positivitet samt en stor bunke energi. De idéudvekslinger, vi har, er i høj grad medvirkende til at bringe Behandlingscenter Tjele fremad i sin udvikling.

I er der, når vi kalder – kærlig hilsen og tusind tak for det.

1 kommentar

  1. Eigil Terp siger:
    Monday, November 7, 2011 at 7:32pm

    Som en anden speeker tidligere har skrevet “Jeg får mere end jeg gir..” er speeker- og højskoletjansen en stor glæde, hvor jeg også får meget med hjem.

    Man er aldrig “udlært” ædru/clean, uanset hvor mange mønter, man har, men kan man hjælpe andre med at undgå faldgruber eller med at fastholde deres “nye liv” er dette da en stor gave.. så for mig er denne tjans blevet en selvfølgelig del af mit nye liv.

    Skriv svar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt med andre. Påkrævede felter er markeret med *